Kleurrijke viltkunst van Carla Bultman

Al sinds mijn jeugd heb ik een voorliefde voor het  werken met textiel. In 2008 maakte ik voor het eerst kennis  met de vilttechniek  (zelf textiel maken met schapenwol, olijfzeep, water en handmatige wrijving). Ik werd gelijk geraakt door het natuurlijke en pure materiaal, de prachtige kleuren en het ambachtelijke handwerk met onuitputtelijke mogelijkheden, waarin  ik veel van mijn creativiteit kwijt kan.

Na het volgen van verschillende cursussen en workshops, werk ik nu zelfstandig in mijn atelier. Ik ontwerp en maak  o.a.  unieke sjaals, hoeden, tassen,  sieraden en objecten. Soms ga ik uit van een ontwerp, maar meestal laat ik me leiden door het samenspel van materiaal en kleuren, waarbij organische vormen de boventoon voeren. Regelmatig combineer ik mijn viltwerk met andere natuurlijke materialen zoals papiergaren, hout of rubber.

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.carlabultman.exto.nl

Mijn werk is te zien en te koop tijdens exposities in galeries en openbare gebouwen. Daarnaast exposeer ik samen met mijn man Willem, die schilderijen en beelden maakt.  Iedereen is  van harte welkom om een kijkje te nemen in de beeldentuin en het  grote atelier achter ons huis tijdens onze  open dagen of op afspraak. Voor openingstijden zie deze site  en www.rondjekunstnoordveluwe.nl


Praktische informatie

Contactgegevens

Delen