Apotheek Oldebroek

Service en kwaliteit

In een prachtig monumentaal pand met opvallende zuilen dat rond 1900 werd gebouwd als gemeentehuis, is sinds 2011 de apotheek van Oldebroek gevestigd.

,,Als Service Apotheek werken wij voortdurend aan service en een hoog kwaliteitsniveau”, vertelt apotheker Bregman. ,,Wij bieden onze patiënten extra service door het aanleggen van een online persoonlijk dossier. Daarmee kan de patiënt online zijn eigen medicatiegebruik inzien en beheren. Ook kan de medicatie buiten openingsuren worden opgehaald. Met een pincode kan deze dan uit de afhaalkluis worden gehaald. En bij chronisch gebruik van medicijnen bieden wij een herhaalservice, waarbij de medicijnen automatisch iedere drie maanden klaar staan.”
Het team van Service Apotheek Oldebroek biedt deskundig en persoonlijk advies omtrent medicijnen op recept en zelfzorgmiddelen. ,,Wij zorgen voor medicijnbewaking, zodat er geen wisselwerking tussen verschillende medicijnen optreedt. Ook werken wij samen met de huisartsen.” Naast zelfzorgmiddelen zoals bijvoorbeeld paracetamol, diarreeremmers en neusspray adviseert Service Apotheek Oldebroek ook over huidverzorgingsproducten van La Roche-Posay en braces van Thuasne.
,,Ook als wij niet uw eigen apotheek zijn, kunt u bij ons terecht voor vragen, advies en afhankelijk van het recept, ook voor medicijnen.”

 

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Service Apotheek Oldebroek
  • Zuiderzeestraatweg 139
  • 8096 BE Oldebroek
  • Informatie en openingstijden: 0525- 632627 www.apotheekoldebroek.nl

 

Delen