Meer Oldebroek

Oldebroek: zes prachtige dorpen op de Veluwe tussen de Hanzesteden Hattem en Elburg  

Oldebroek, Wezep, Oosterwolde, ’t Loo, Hattemerbroek en Noordeinde

Deze zes gemoedelijke dorpen op de Noord-Veluwe heten je van harte welkom! Je vindt er rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer en de Veluwse natuur is er prachtig. Naast bossen en heidevelden zijn er de mooie Randmeren, waar je kunt kanoën en het unieke weidevogelgebied, de polder Oosterwolde, kunt bezoeken. Het aantal wandel- en fietsroutes lijken oneindig en de klompenpaden zijn daarnaast zeker een aanrader!

De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij en je vindt er nog je welverdiende rust met vertier op fietsbare afstand. Met de Hanzesteden als Hattem en Elburg als buren kent het gebied ook nog eens een prachtige rijke cultuurhistorie. Fiets langs Landgoederen, bezoek de fruittuin of maak een wandeling over een van de klompenpaden.

Het winkelaanbod is zeer compleet en functioneel en kent veel lokale ondernemers met hart voor hun klanten. Zo vindt je in Hattemerbroek nog een echte klompenwinkel en staan de boetiekjes en woonwinkels klaar met persoonlijk advies. Parkeren is overal gratis en kan veelal voor de deur. Proef het met passie gebakken Oldebroeker klinkertje, een heerlijk streekproduct van de lokale bakkers of de op ambachtelijke wijze bereide producten van de slagers en ontdek de vele streekgerechten als Jokkebrok bier of overheerlijk huisgemaakt ijs.

Wij kijken uit naar je komst in Oldebroek, Wezep, Oosterwolde, ’t Loo, Hattemerbroek of Noordeinde!