B&B Slapen bij DKW

Overnachten met karakter

Bed & Breakfast Slapen bij DKW is gevestigd in een karakteristieke, monumentale pastorie daterend uit 1850.

Nadat het pand jarenlang in gebruik is geweest als notariswoning en later door verschillende gezinnen bewoond werd, kochten Aart en Angelique Steenbergen van DKW Woonvision het pand in 2020. Dat zowel het tweetal als zoon Arjan en dochters Julia en Wendy een passie hebben voor interieur en wonen blijkt uit de bijzonder sfeervolle inrichting van het complete pand. Julia is samen met haar vriend Jorian verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de B&B, zij vertelt: “We hebben het hele pand grondig gerenoveerd, zodat er op de eerste verdieping vijf kamers gerealiseerd konden worden. Alle kamers hebben een privébadkamer.” Het behoud van authentieke details, de prachtige hoge ramen en de sfeervolle inrichting hebben maar één nadeel: je wilt hier niet meer weg! Black Hills, Tundra, Black Truffle, Praliné en Old Romance hebben elk hun eigen kleurtoon en daardoor unieke sfeer, maar stralen unaniem dezelfde warme elegantie uit.

Wie de monumentale voordeur binnengaat komt in een lange gang met aan de linkerkant een prachtige ruimte, waar alle gasten welkom zijn om te relaxen, een boek te lezen, te genieten in de serre met vleugel of met elkaar een praatje te maken. De verlichte trap in de gang leidt naar de kamers boven; aan het einde van de gang ligt de gezellige eetkamer waar Julia en Jorian ’s ochtend de gasten een vers ontbijt serveren. Achter het pand ligt een gezellige tuin met veranda en een sauna (van de sauna kan op afspraak en tegen een meerprijs gebruik worden gemaakt). Omdat er een lift gerealiseerd is, is de Bed & Breakfast ook toegankelijk voor gasten die mindervalide zijn.

B&B Slapen bij DKW ligt in het hart van Oldebroek op loopafstand van diverse winkels en supermarkten. Parkeren is gratis en kan op eigen terrein.

 

 

Praktische informatie

Contactgegevens

B&B Slapen bij DKW
Zuiderzeestraatweg 120
8096 CD Oldebroek
Telefoon: 06-4-737460

www.slapenbijdkw.nl / FB

Delen