Boerderij De Landhoeve

Ga je mee op avontuur? Er is altijd iets te beleven!

Boerderij de Landhoeve is gelegen op de Noord Veluwe, omgeven door historische stadjes zoals Elburg, Hattem en Kampen, te midden van prachtige stranden, bossen, zandverstuivingen en heidevlaktes. Geniet op deze kleinschalige boerderij van de natuur, rust, gastvrijheid en vele dieren. Er zijn koeien, geiten, schapen, varkens, kippen, konijnen en cavia’s.

Help je mee met het voeren van alle dieren op de boerderij? Boer Peter leert je ook graag hoe je koe Klara met de hand melkt. Knuffel met de konijnen en cavia’s, klim en klauter op de hooiberg, speel in de zandbak, spring op de trampoline of neem een verkoelende duik in het zwembad. Ga je mee op boerderijtoer met de trekker? We gaan op pad met een oldtimer Ferguson tractor en boerenkar om een kijkje te nemen bij de 200 koeien en kalfjes op het naastgelegen melkveebedrijf.

Met een beetje geluk ontdek je bij schemer de vleermuizen en uilen. Bekijk de prachtige zonsondergangen en rooster marshmallows bij de gezamenlijke kampvuurplek.In het winkeltje kun je versgebakken brood bestellen en hier vind je naast allerlei (streek)producten ook vlees van eigen boerderij voor een heerlijke barbecue.

Je kunt logeren op de boerderij in de B&B familiekamer, Bell tent of Boerenbed tenthuisje.


Praktische informatie

Contactgegevens

 

Delen