Brasserie Landal Landgoed ’t Loo

‘Proef de natuur op je bord’

De Brasserie op Landal Landgoed ’t Loo is de centrale ontmoetingsplek voor eerlijke, pure en verse maaltijden. Ook als gast van buiten het park ben je vanaf 09:00 uur van harte welkom op ons park. Start de dag in onze Brasserie of op het terras met een heerlijk ontbijt of eenkopje koffie met vers gebak. Vanaf 11:30 uur kunt u genieten van heerlijke lunchgerechten en een drankje met bittergarnituur.Vanaf 16:30 uur kunt u genieten van een smakelijk diner.

‘Natuurlijk samen eten en drinken bij Landal’, dat is de gedachte achter ons Brasserie-restaurant. We bereiden verse,en gezonde gerechten met duurzame ingrediënten uit de regio in een gezellige ambiance voor het hele gezin. Hier proef je als het ware de natuur op je bord! Op de menukaart vind je een uitgebreide keuze aan gerechten, wisselend met de seizoenen mee.Wij bieden tevens vegetarische, vegan en glutenvrije keuzes aan.

Wist je dat de gerechten van de Brasseriekaart ook afgehaald kunnen worden? Hierdoor kun je thuis ook genieten van een heerlijk drie-gangen diner.

Bezoek ook ons mediterrane restaurant Pizza Limone.Hier serveren wij diverse Italiaanse gerechten als antipasti, pizza’s en pasta’s. Voor de kinderen hebben wij een speciaal ingericht pizza-atelier waar de kinderen hun eigen pizza kunnen versieren en afbakken.

 

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Vakantiepark Landgoed ’t Loo
  • Looweg 47
  • 8095 PS ’t Loo-Oldebroek
  • Telefoon: 0525 63 70 00
  • e-mail: loo@landal.com
  • www.landal.nl/loo

Delen