d’Olde Dreiput

Restaurant en Partycentrum

Restaurant en Partycentrum d’Olde Dreiput biedt een Hollandse / Internationale kaart met heerlijke vleesgerechten als biefstuk kipsaté, schnitzels in allerlei varianten en heerlijke mixed grills.

“Maar ook de visliefhebber kan bij ons terecht; de visgerechten op de kaart variëren per seizoen. Verder zijn er allerhande salades en maken we gerechten op maat voor vegetariërs en gasten met een allergie. Ook wordt onze kaart elk half jaar vernieuwd”, vertelt Erik Schutte, die samen met zijn vrouw Joanna eigenaar is van het restaurant.d’Olde Dreiput is een kindvriendelijk restaurant met verschillende kindermenu’s op de kaart, een leuke speelhoek en een omheinde speeltuin van maar liefst 3600m². “De speeltuin is voor kinderen gratis toegankelijk; ouders kunnen vanaf het terras toezicht houden onder het genot van een consumptie of lunch of diner van de kaart. Ook hebben we een 18 holes midgetgolfbaan.” De naam van ‘d Olde Dreiput verwijst naar de oude waterput, die vroeger op deze plek te vinden was.

Feesten & Partijen

Voor feesten en partijen vanaf 20 personen biedt d’Olde Dreiput een ruime, sfeervolle zaal. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk zoals diverse buffetten, een indoorbarbecue met een grote pan van wel 1 meter doorsnee of een walking diner. Ook rond de feestdagen kan er gereserveerd worden voor feestelijke buffetten. Vanaf 8 personen is het mogelijk om een high tea te reserveren. De high tea bestaat uit een zoet en een hartige gedeelte en onbeperkt thee en koffie. Het hele complex is rolstoeltoegankelijk en er is volop gratis parkeergelegenheid. Reserveren kan zowel telefonisch als online.

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Restaurant en Partycentrum d’Olde Dreiput
  • Harm Aartsweg 88
  • 8095 RG ‘t Loo Oldebroek
  • Info: 0525- 631698/www.oldedreiput.nl/ www.eet.nu en FB

Delen