Het Buitencentrum Oldebroek

Buiten Gewoon Actief

Het Buitencentrum Oldebroek biedt meerdaagse verblijven aan voor onder meer scholen, verenigingen, bedrijven en families.

“Daarbij heeft Het Buitencentrum een eigen horecakeuken waar maaltijden naar keuze worden bereid. Uniek is het bijbehorende 25 hectare grote bos waar in een veilige omgeving kennis kan worden gemaakt met de natuur.”

Naast meerdaagse arrangementen zijn dagrecreatie en dagarrangementen ook zeer sfeervol. De mooie houten Boslodges in een bosrijke omgeving lenen zich uitstekend voor een bruiloft of familiedag met sportieve tint. “Populaire groepsactiviteiten zijn het Klimbos en de Klimbomen, Fire Skills en Nature Cooking, diverse schiet- en wandel activiteiten, de altijd spannende Escape Room The Old Mine en de Robinson Games: de competitieve variant van teambuilding waarbij deelnemers in teams diverse ‘proeven en opdrachten’ moeten volbrengen. En voor de jeugd hebben we verschillende avontuurlijke kinderfeestjes waarbij lasergamen in het bos dé afsluiter is. We bieden standaard programma’s, maaltijden en activiteiten aan, maar kunnen ook maatwerk leveren:  onze medewerkers verzorgen het verblijf dan tot in de puntjes.  Het complete aanbod is te vinden op onze website.”

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Het Buitencentrum Oldebroek
  • Broekeroordsweg 9
  • 8091 RM  ’t Loo/Oldebroek
  • Telefoon: 024-6221829
  • www.hetbuitencentrum.nl en FB

 

Delen