B&B Het Puttertje

Aan de bosrand van de Noord-Veluwe en met uitzicht over de landerijen ligt Het Puttertje. Een gezellig ingerichte vakantiebestemming met knusse woon/slaapkamers van waaruit het heerlijk wandelen is in een van de mooiste natuur-, wandel- en fietsgebieden van Nederland. Het Puttertje heeft voor gasten bovendien 4 leenfietsen gratis ter beschikking.

De Hooikamer en de Zadelkamer bieden een eigen in- en uitgang, eigen sanitair, eigen keuken, gratis wifi, elektrische verwarming en parkeergelegenheid. En wanneer je een verblijf met meer personen boekt, is de Hooikamer uit te breiden met een extra 2 persoonskamer; de stalkamer.

En dat allemaal op een steenworp afstand van De Hanzesteden Hattem (wandelafstand), Elburg, Zwolle en Kampen. Ook de dorpen Heerde en Epe zijn een bezoek zeker waard! Vanuit Het Puttertje zijn er prachtige fiets- en/of  gemarkeerde wandeltochten over o.a. de Wezepsche Heide, de Vuursteenberg en het bosgebied Petrea. Ook voor wie etappes loopt van lange afstandswandelingen als het Maarten van Rossumpad, het Hanzestedenpad en het Westerborkpad heeft aan het Puttertje een prefecte uitvalsbasis. Huisdieren zijn niet toegestaan bij Het Puttertje.

 

 


Praktische informatie

Contactgegevens

  • Het Puttertje
  • Elburgerweg 23
  • 8094 PE Hattemerbroek
  • Telefoon: 06-28735888
  • www.hetputtertje.nl

Delen