De Kunsthoeve: workshops en galerie

Op het Landal vakantiepark Landgoed ’t Loo is een prachtige galerie, de Kunsthoeve, waar vier kunstenaars hun werk tentoonstellen: Willem Bultman, Carla Bultman, Esther Visser en Betty Sijtsma. De vier kunstenaars bieden ook workshops voor volwassenen aan. Daar kunnen de gasten op het park zich voor inschrijven (via Landal app of receptie) maar ook mensen van buitenaf zijn van harte welkom. Opgave kan via de kunstenaar van de betreffende workshop.

Galerie

De galerie en workshopruimte zijn gehuisvest in een authentiek boerderijtje midden tussen de vakantiehuisjes. Willem Bultman exposeert er met impressionistische olieverfschilderijen en fraaie bronzen beelden. Carla Bultman is de maker van kleurrijke sieraden en sjaals van vilt. Esther Visser exposeert met pastels van vogels en wild. Betty Sijtsma maakt prachtige geabstraheerde schilderijen van vooral bloemen en landschappen.

 

Workshops

In de Kunsthoeve kun je ook zélf aan de slag met kunst. De vier kunstenaars bieden workshops aan: bloemen maken van vilt, aquarelleren, pasteltekenen en acrylschilderijen maken voor € 40,– per persoon. (Gasten van Landal Landgoed ’t Loo betalen €30,- p.p.) Zowel gasten op het park als mensen van buiten kunnen daaraan meedoen. Het is ook een ideale activiteit voor een vriendengroep, collega’s of familie.

In overleg bieden de kunstenaars, in samenwerking met het vakantiepark, arrangementen aan. Denk aan een workshop gevolgd door een borrelplank in de Brasserie van het vakantiepark, of een heerlijke lunch gevolgd door een workshop.

Interesse?

Kom eens langs in de Kunsthoeve. De galerie is geopend op elke woensdag, donderdag en zaterdag van 13.00-17.00.

Agenda: zie onze agenda van Visit Oldebroek voor de data waarop de workshops gegeven worden.

Opgeven:

Voor de aquarelworkshop: Willem – 06-31192232 – atelierwillem@gmail.com – www.willembultman.nl

Voor de viltworkshop: Carla – 06-83845572 – cwbultman@gmail.com – www.carlabultman.exto.nl

Voor de pastelworkshop: Esther – 06-33214462 – esthervisserwoordenbeeld@gmail.com – www.esthervisserpastel.nl

Voor de acrylworkshop: Betty – 06-12750016 – bettysijtsma@epemail.nl – www.bettysijtsma.nl


Praktische informatie

Contactgegevens

  • De Kunsthoeve
  • Looweg 47
  • ’t Loo Oldebroek
  • Contactpersoon: Esther Visser               tel. 06-33214462  esthervisserwoordenbeeld@gmail.com
  • Openingstijden: woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Delen