Landal Landgoed ’t Loo

Ontspannen in de bossen

De bungalows van Landal Landgoed ’t Loo liggen verscholen in de bossen en rondom een prachtig meer. De vele faciliteiten die het park biedt en de activiteiten waaraan deelgenomen kan worden, bezorgen de gasten een afwisselende vakantie.

Lokale verankering

,,Het is geweldig om te werken in een ‘klein’ dorp waar een permanente vakantiesfeer hangt”, aldus General Manager Sander de Haas. ,,Alle bungalows zijn recent geheel gerenoveerd en voorzien van een compleet nieuwe keuken, nieuw sanitair en nieuwe vloeren. Wij, en onze gasten, zijn zeer content met het fantastische resultaat.  Met gasten bedoel ik niet alleen vakantiegangers, maar ook mensen uit de nabije omgeving. Het afgelopen jaar is het hoofdgebouw gerenoveerd. Iedereen kan gebruik maken van onze Parkshop met vele versproducten, lekker eten in de Brasserie of bij Pizza Limone of genieten van een drankje op het buitenterras. Ons park is ook onderdeel van de culinaire fietstochten ‘Smultoer’ en ‘Happen en Trappen’. Bij de Smultoer kan genoten worden van lekkere hapjes en bij Happen en Trappen van een 5- gangen diner; bij beide tochten op verschillende locaties in de omgeving. Of probeer eens onze bowlingbanen met bijzondere ledverlichting en muziek, ideaal voor een gezellig (kinder)feestje.”

Restaurants

De Brasserie is de hele week vanaf 10.00 uur geopend. Zowel op het  binnen- als buitenterras kan genoten worden van een kopje koffie met gebak, een lunch of een drankje met bittergarnituur. “Vanaf 16.30 uur kunt u dineren van een heerlijke Hollandse kaart. Of genieten van heerlijke pizza’s en pasta’s.”

Familiedag

Landal Landgoed ’t Loo leent zich uitstekend voor een gezellige familiedag met bijvoorbeeld een heerlijke (picknick)lunch, een activiteit en een gezellige borrel, terwijl de kinderen zich vermaken in het Kinderatelier. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Praktische informatie

Contactgegevens

 

Delen