Landal Landgoed ’t Loo

Ultiem genieten in de bossen

Verscholen in de bossen en gelegen rondom een prachtig meer, liggen de bungalows van Landal Landgoed ’t Loo. Het vakantiepark biedt volop activiteiten voor een afwisselende vakantie en is na een complete renovatie helemaal verjongd.

“Het sluitstuk van onze make-over is ons nieuwe zwembad. We hebben een spraypark voor kinderen tot 8 jaar toegevoegd plus een extra peuterbad en de zwembadruimte werd twee keer zo groot,” aldus General Manager Henri Meringa. “Alle bungalows kregen compleet nieuwe keukens, nieuw sanitair en nieuwe vloeren. De Brasserie werd vernieuwd, er kwam een Pizza Limone restaurant bij en ook de Bowling en de ParkShop zijn aangepakt. En we hebben nu een echt knutselatelier. Wij zijn erg blij met het resultaat en onze gasten ook!”

LOKAAL VERANKERD
Met gasten bedoelt Henri Meringa niet alleen vakantiegangers, maar ook mensen uit de nabije omgeving. “Iedereen kan gebruik maken van onze Parkshop met vele versproducten, die zeven dagen per week beschikbaar zijn. Veel mensen uit de omgeving komen hier speciaal op zondagochtend verse broodjes halen.” Populair zijn de culinaire fietstochten ‘Smultoer’ en ‘Happen en Trappen’. Bij de Smultoer geniet je van lekkere hapjes en bij Happen en Trappen van een 5- gangen diner; bij beide tochten op verschillende locaties in de omgeving.

 

RESTAURANTS
De Brasserie is de hele week vanaf 10.00 uur geopend. Op het binnen- en buitenterras genieten gasten van een kopje koffie met gebak, een lunch of een drankje met bittergarnituur en natuurlijk van een versbereid diner met veel streekproducten. Bij het nieuwe Pizza Limone restaurant draait alles om heerlijke pizza’s en pasta’s.

 

KNUTSELATELIER
Jonge en oudere Landal-gasten kunnen terecht in het nieuwe Knutselatelier, een plek om naar hartenlust te knutselen, al dan niet met de hulp van grootouders of ouders.

 

 

 

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Landal Landgoed ’t Loo
  • 8095 PS Looweg 47
  • ‘t Loo Oldebroek
  • Telefoon: 0525- 637000
  • www.landal.nl/loo

 

Delen