Smultoer

De lekkerste fietsroute van de gemeente Oldebroek

Wat een heerlijke combinatie: fietsen door een prachtige omgeving, genieten van lokale hotspots en smullen bij diverse fantastische ondernemers. Stap af en geniet van lokale gastvrijheid. Proef heerlijk rijp seizoensfruit, een ambachtelijk broodje, een vers ijsje, een geurig kopje thee, een……? Laat je verrassen door creativiteit en passie!

 

Hoe werkt het?

De Smultoer kost €21,95 per persoon en is te koop via www.smultoer.nl. Na aankoop ontvang je per mail een code, die je voor vertrek kunt activeren in de app Smultoer.

In deze app vind je een mooie route compleet met leuke weetjes en tips. Tijdens de Smultoer kan je bij 5 van de 7 deelnemers pauzeren en smullen van een lekkernij. Aan jou de keus bij wie.
Voor de route volg je zoveel mogelijk de fietsknooppunten, als die er niet staan dan volg je de routebeschrijving in de app. Je hebt hiervoor een smartphone met internetverbinding en onze app nodig. De app kun je downloaden in de AppStore of PlayStore. Fiets je met meerdere personen? Dan is één telefoon met daarop de app voldoende. Het is mogelijk om meerdere codes (personen) in te vullen op één mobiele telefoon. Maak je gebruik van een elektrische fiets? Er zijn in de omgeving meerdere laadpunten aanwezig!

 

Kijk op de website van de betreffende deelnemer  voor actuele openingstijden.

 

De ondernemers 

De Bakkersmolen van Bakkerij Schuld

Molen de Tijd’ stamt uit 1854 en wordt actief gebruikt voor het malen van graan voor de heerlijkste broden van Bakkerij Schuld. De molen is door Jan Aart Schuld ingericht als desembakkerij, een Bakery-café, een chocolade-atelier en een bakkerswinkel.

 

Kokki’s Zuiderzeecafé

Lekker even genieten op het terras van dit authentieke eetcafé in hartje Oldebroek. Binnen hangt een gezellige huiskamerachtige sfeer. De joviale eigenaars laten je graag genieten van een lekkere snack.

 

Rustpunt en Snackbar Nagelhout

Geniet bij Snackbar Nagelhout in een landelijke omgeving van een puntzak heerlijke, verse friet, een broodje of van hun beroemde bal gehakt. Ontdek ook het naastgelegen nostalgische winkeltje vol verrassende producten.

 

Lunchroom/Bakkerij Jonker

De zesde generatie bakkers bereidt met passie en op ambachtelijke wijze heerlijke broden, broodjes, banket, koeken en andere specialiteiten. Kwaliteit gegarandeerd! Met overdekte serre en fijn terras met naastgelegen kinderspeelplaats.

 

IJssalon Strijkert

Binnen of buiten ‘cool’ genieten van ambachtelijk en dagelijks vers bereid ijs. Er zijn wel dertig smaken waarmee frequent gevarieerd wordt. Vooral het ‘naturel’ ijs is befaamd om de romige en pure smaak. Al sinds 1936!

 

Landal Landgoed ’t Loo

Omringd door bossen en met uitzicht op het prachtige meer is het heerlijk toeven op het hooggelegen terras, aan het strand of binnen op de plaza. Het vakantiegevoel overheerst: hier wil je toch niet meer weg?!

 

Gasterij de Zeuven Heuvels

Een sfeervol restaurant en tevens werkplek voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Met liefde bereide gerechten boordevol verse ingrediënten en heerlijk huisgemaakt gebak. Aan de voor- en achterzijde is een fijn zonnig terras.