Groepsvilla Oudendijck

Verscholen tussen de bomen op een prive-perceel van 5.500m2 in Oldebroek, ligt Villa Oudendijck.

Deze luxe, sfeervolle en duurzame accommodatie leent zich bij uitstek voor familieweekenden, vakanties en zakelijke bijeenkomsten. De flexibele indeling, de ruime opzet en de vele faciliteiten maken van elke bijeenkomst van 6-24 personen gegarandeerd een succes.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van alle faciliteiten die exclusief tot uw beschikking staan, waaronder een Finse sauna, houtgestookte hottub, jeu-de-boulesbaan en tafeltennistafel. Binnen is er een speciale speelruimte voor de kinderen met tafelvoetbal en een spelcomputer.

Bij villa Oudendijck heeft u de beschikking over tien slaapkamers. Acht van deze slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet. Op zolder bevinden zich de overige twee slaapkamers, waarvan één van deze slaapkamers een doucheruimte heeft. Daarnaast is er op zolder een aparte ruimte met wastafel, toilet en wasmachine.

De verschillende ruimtes, binnen en buiten, bieden een uitstekende wifi-verbinding. Indien gewenst, staan wij graag voor u klaar om u tijdens uw verblijf te voorzien van hapjes, drankjes en/of huisgemaakte maaltijden. Daarbij staan uw wensen centraal. Voor een uitgebreidere impressie kunt u terecht op www.oudendijck.nl.


Praktische informatie

Contactgegevens

  • Villa Oudendijck
  • Oude Dijk 23R2
  • 8096 RJ Oldebroek
  • Telefoon: 06 45 86 11 98
  • www.oudendijck.nl

Delen