Zwembad De Veldkamp

Voor waterplezier en wellness

Subtropisch Zwembad de Veldkamp is onderdeel van Sportfondsen Groep. Naast een wedstrijdbad van 25 meter om sportief baantjes te trekken is er een speels recreatiebad met een heerlijke temperatuur van 30,5 graden. 

Het recreatiebad is voorzien van massagestralen, een wildwaterkreek en een spannende kronkelgijbaan van 65 meter. Er naast ligt een nog iets warmer peuter/kleuterbad met leuke waterspugende dieren. Ultiem ontspannen kan in de hot whirlpool met relaxte bubbels en een temperatuur van 35 graden. Sinds het voorjaar van 2018 wordt het zwembad duurzaam verwarmd. Dit wordt gedaan door warmte te onttrekken aan het restwater van Cêla Vita. Zowel binnen als buiten staan heerlijke ligstoelen om lekker te relaxen. Bij mooi weer kunnen kinderen buiten genieten van een kleurrijke waterspeeltuin met fonteinen, kiepende emmers en sproeiers, die onverwacht aangaan.

WELLNESS

Een duik in één van de zwembaden kan gecombineerd worden met een bezoek aan de wellnessruimte. De wellnessruimte bestaat uit een zonnestudio, twee Turkse stoombaden, kruidenbaden en diverse sauna’s. De sauna ontspant niet alleen, maar stimuleert ook de bloedsomloop en verbetert het immuunsysteem. De warmte is weldadig bij pijnklachten en maakt stijve spieren soepeler. Tot slot maakt het ook de luchtwegen vrij.

 

ZWEMLES

“Haal bij ons het enige echte A, B en C zwemdiploma van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Wij zijn licentiehouder en worden onafhankelijk getoetst”, vertelt locatiemanager Daniëlle Koopman-Segveld. “Verder zijn er diverse groepslessen zoals het ouder- en kind zwemmen, waarbij kinderen al jong vertrouwd raken met water. Ook zijn er diverse aquasporten.  Meer informatie omtrent het volgen van zwemlessen of het deelnemen aan activiteiten is te vinden op de website van het zwembad.

 

 

Praktische informatie

Contactgegevens

Delen