Tentoonstelling

Tweedaags Kunstfestival Oldebroek 2022

Tweedaags kunst, muziek en monumenten evenement.

Op 12 en 13 augustus wordt er een tweedaags evenement in de gemeente Oldebroek gehouden. Tijdens dit evenement krijgen lokale kunstenaars en muzikanten een podium met als bijzonder decor vier landgoederen en een monumentale molen.

Landgoed Morren is deze dagen de prachtige locatie voor de kunstwerken van Krista van Norel, waar vrijdag om 14:30 en 15:30 uur tevens de muzikanten Batje Kanis en Clara de Vries aanwezig zullen zijn. In de Orangerie van Landgoed IJsselvliedt is het werk van kunstenares Esther Visser te vinden met op zaterdag om 14:00 en 15:00 uur een muzikaal optreden van vrouwenkwartet ‘MIX’. Bij Landgoed Vollenhof is het Koetshuis het decor van de kunstwerken van Willem Bultman en verzorgen Inge Mulder en Luuk van Raalten op zaterdag om 13:30 en 14:30 uur de muzikale omlijsting. Op het Landgoed Oldhorst huisvest een sfeervolle tabernakeltent de kunstwerken van Katinka van Loo. Batje Kanis en Mariet Teunissen maken het zaterdag om 14:30 en 15:30 uur gezellig met muziek. Bij Rijksmonument Molen De Hoop vind je de kunstwerken van maar liefst twee kunstenaressen, Rita Dokter en Ingrid Bastiaan. Zaterdag om 14:30 en 15:30 uur vind je er bovendien gezellige accordeonmuziek.

Ook wordt er informatie over het monument gegeven en zijn er diverse monumentale zaken en gebouwen te bezichtigen. Ontmoet plaatselijke  kunstenaars en muzikanten en ontdek een grote diversiteit aan monumenten. De toegang is gratis.

Actuele informatie kunt u vinden op www.visitoldebroek.nl

Tweedaags Kunstfestival Oldebroek 2022

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Visit Oldebroek

Waneer

  • 12/08/2022 t/m 13/08/2022

Contact

Delen