Proef, geniet, beleef en ervaar de diversiteit van het smakenpalet van De Gordel van Smaragd. Met 8 gangen word je meegenomen om de keuken van Indonesië te leren kennen. Chefkok Stephen serveert de meest uiteenlopende culinaire gerechten en sommelier Mark Wagener completeert alle gerechten met de meest fantastische bijbehorende wijnen. Voor alle duidelijkheid, je hoeft niet te koken. Slechts te genieten!

Culinair
Wine & Dine
Wine & Dine
Praktische informatie
Contactgegevens
- Voorst
- Shavonne Korlaar
- bezoek@voorst.nl
- 0652664338
- https://bezoekvoorst.nl
Waneer
- 07/06/2025 t/m 20/09/2025
Prijzen
- (89.5)
Contact
- E-mail info@indo-garden.nl
- Telefoonnummer 06 - 10 11 12 06
- Website https://www.indo-garden.nl/
- Facebook https://www.facebook.com/indogarden
- Website https://www.indo-garden.nl/foodworkshops/
- CTA button titel Meer over de Foodworkshops