Varia

Carving event en Oldtimerdag

Wat is er op 29 en 30 juni te beleven? Op zaterdag en zondag zijn ruim 20 carvers (kettingzaagkunstenaars) vanuit de hele wereld aan het werk te zien. Daarnaast vinden op zaterdag ook nog eens de voorrondes voor de Beneluxcup van de Stihl Timbersports plaats. Een spectaculair, internationaal kampioenschap waarbij deelnemers tegen elkaar strijden in vaardigheden met de bijl en de kettingzaag. 
Maar er is meer spektakel: op de vroege zaterdagavond kan je de deelnemers van 20 (!) keten van de Open Voorster Keetgames aanmoedigen. Er zijn 10 spelonderdelen die het uiterste vragen van de keetleden dus sensatie is gegarandeerd. Op zaterdagavond treedt de Haverkampband op in de feesttent, waarna de alom bekende DJ Sander afsluit. Voor deze feestavond komen kaarten in de voorverkoop beschikbaar.

Op zondag staat de tweede editie van oldtimerdag ‘Voorst op Wielen’ op de agenda. In 2023 al goed voor een samenkomst van meer dan 250 oldtimers; voor 2024 lijkt dit naar de 500 te gaan! Op beide dagen is er rond koffie- en theehuis ’t Momentje op hetzelfde adres een streekmarkt te vinden alwaar lokale producten worden aangeboden en oude ambachten te bewonderen zijn. Om bezoekers van dit bijzondere weekend maximale beleving aan te bieden wordt er gekeken naar een mogelijkheid om op het terrein tegen een kleine vergoeding te kunnen overnachten.

Enthousiast geworden van de plannen? Meld jouw keet aan voor de keetgames via keetgamesvoorst@gmail.com. Let op: maximaal 20 keten, dus vol=vol! 
Geïnteresseerde standhouders voor de streekmarkt kunnen contact opnemen via streekmarktvoorst@gmail.com Ben je oldtimerbezitter en wil je Voorst op Wielen niet missen? Meld je dan alvast aan via voorstopwielen@gmail.com Tot 29 en 30 juni 2024!

Carving event en Oldtimerdag

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Voorst
  • Shavonne Korlaar
  • bezoek@voorst.nl
  • 0652664338
  • https://bezoekvoorst.nl

Waneer

  • 29/06/2024 t/m 30/06/2024

Prijzen

  • (2.5)

Contact

Delen