Varia

Leer van Kim den Dulk figuurtjes tekenen zoals Marius van Dokkum Opa Jan heeft getekend.

Workshop

In ‘Het Atelier’, midden in de tentoonstelling tussen de tekeningen van Opa Jan, wordt door Kim den Dulk een workshop gegeven . De grappige tekeningen van Marius van Dokkum zijn de inspiratie en het voorbeeld.

Kim den Dulk

Hee hallo! Ik ben Kim en ik ben illustrator, kunstvakdocente, vormgevings-enthousiast, smartphone fotograaf en... Om alles maar samen te vatten kies ik voor de term: Creatief maker. Ik hou ontzettend veel van met mijn handen te werken. De ene keer is het met potloden een illustratie maken, het volgende moment ga ik helemaal op in het beschilderen van een doek, en nog geen week later maak ik objecten met klei.

O, ja, vergeet ik bijna te vertellen dat ik ook nog de skills heb om de opgedane kennis over te dragen op jou. Klinkt goed, of niet dan?

Aanmelden

Wil jij leren hoe je zelf een Opa Jan of net als Kim kunt tekenen? Meld je dan nu aan voor de speciale workshop. Leeftijdscategorie 8 t/m 14 jaar. Aanmelden kan via info@antonpieckmuseum.nl van het Anton Pieck Museum Na de aanmelding ontvang je een bevestiging per E-mail. We beginnen om 14:15 uur en stoppen om 16.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Leer van Kim den Dulk figuurtjes tekenen zoals Marius van Dokkum Opa Jan heeft getekend.

Praktische informatie

Contactgegevens

  • RondUit Hattem

Waneer

  • 18/05/2024

Prijzen

  • (7.5)

Delen