Attractie, Klimbos

Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur, vind je Klimbos Garderen. Het hoogste klimbos van de Veluwe! En het veiligste van Nederland, dankzij een uniek zekersysteem. Het klimbos telt meerdere parcoursen op verschillende hoogtes en is daarom ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers zeer geschikt.

Zo vind je er het Fun parcours op 5 meter hoogte, vol met leuke bruggen, een spinnenweb en een wip-wap. Maar ook de langste tokkelbaan van Nederland, waar je tussen de bomen door naar de overkant roetsjt. De echte diehards gaan balanceren op maar liefst 25 meter hoogte. Met natuurlijk een prachtig uitzicht als beloning! Ook aan de kleintjes vanaf 4 jaar is gedacht, zij kunnen lekker ravotten in het nettenparcours Netventure.

Uniek zijn de educatieve elementen die in samenwerking met Staatsbosbeheer op alle parcoursen zijn aangebracht. Zo leer je tijdens het klimmen en klauteren ook nog iets over het bos en de bewoners.

Klimbos Garderen is toegankelijk voor iedereen die minimaal 1.20 meter lang is en maximaal 120 kg weegt (met uitzondering van het nettenparcours). En geschikt voor de leeftijden van 4 tot 104 jaar. Ga eens samen met het gezin, vrienden of familie klimmen. Ontzettend leuk om te doen! Een klimuitje is trouwens ook zeer geschikt voor een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje.

Wanneer kom jij klimmen in het superleuke en spectaculaire Klimbos Garderen?

Klimbos Garderen

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Visit Veluwe
  • Pim Nouwens
  • p.nouwens@rbtkan.nl
  • +31481366250
  • Dorpsstraat 14
  • 6660 AD Elst

Contact

Delen