Hotel, Overnachten

De Werelt

Actief buiten, ontspannen binnen
Midden in natuur overnachten? Hotel De Werelt biedt je dé uitgelezen kans. Het hotel staat op de prachtige Veluwe, grenzend aan het Luntersche Buurtbos. Met de uitgestippelde wandel-, fiets-, en MTB-routes verveel jij je zeker niet! Wanneer je klaar bent met alle avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht kun jij jezelf helemaal laten verwennen met de faciliteiten van het hotel. Het comfort is onder andere terug te vinden in de wellness, ontspanningsruimtes en restaurants die in het hotel gevestigd zijn. Blijf je langer? Weet dan dat er ook genoeg bezienswaardigheden in de omgeving zijn zodat jij je niet hoeft te vervelen. Bewonder de kunstwerken van Picasso en Van Gogh in het Kröller Müller Museum of bekijk panda’s en zebra’s tijdens een bezoek in het Ouwehands Dierenpark.

Bron van inspiratie voor je werk
De bosrijke omgeving biedt een bron van inspiratie en inzichten, ideaal dus voor zakelijke bijeenkomsten en activiteiten. Het hotel zelf geeft ook mogelijkheden: met de drie ruime congreszalen en 15 subruimtes, waar wel 5 tot 600 mensen terecht kunnen, is er altijd genoeg plek voor jouw zakelijke event.

Geef het Ja-woord onder de bomen
De mooiste dag van je leven? Die is altijd te kort. Gelukkig kun je in De Werelt gewoon het hele weekend de liefde vieren. Overnacht zelf in de bruidssuite, terwijl je gasten verblijven in één van onze 125 premium hotelkamers. Ook al onze luxe wellness faciliteiten, restaurant en loungebar staan tot jullie beschikking. Ontspannen borrelen onder de bomen, dineren aan lange tafels of een barbecue in de buitenlucht; jij mag bepalen hoe jouw ultieme bruiloft eruit komt te zien.

De Werelt

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Visit Veluwe
  • Pim Nouwens
  • p.nouwens@rbtkan.nl
  • +31481366250
  • Dorpsstraat 14
  • 6660 AD Elst

Contact

Delen