Bezoekerscentrum, Parkeerpark

Bezoekerscentrum Posbank

Graag verwelkomen we je in het Bezoekerscentrum Posbank bij Rheden. Een prima begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Vereniging Natuurmonumenten beheert dit gebied. In haar bezoekerscentrum is een exporuimte, leuke winkel, gezellige tekenhoek en zitkuil en een multifunctionele vergaderzaal.

Kom je vanaf het station of de parkeerplaats, dan zie je ook de vrij toegankelijke educatieve tuin van Vereniging voor Natuur- en Milieueducatie (IVN) liggen.

Voor een hapje en een drankje loop je door naar Brasserie Veluwezoom, waar je met mooi weer heerlijk buiten zit. Er is een royale speeltuin vol gevarieerde speeltoestellen, geschikt voor alle kinderen, en aan het begin van de groene wandelroute (schaapskooi) vind je in het bos een klim- en klauterpad.
Wil je meer weten over recreatie in Nationaal Park Veluwezoom of (elektrische) fietsen, steps, mountainbikes e.d. huren, ga dan naar het VVV-Agentschap in hetzelfde gebouw. Of informeer naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitjes of familiedag in de natuur bij VeluweActief.

VVV Informatiepunt
De lokale medewerkers van VeluweActief vertellen u graag over wat er te zien, te doen en te beleven is en helpen u de bijzondere plekjes van de omgeving te ontdekken. Bij het VVV Informatiepunt zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, plattegronden, brochures en folders van bezienswaardigheden.
Ook bieden zij voor particulieren én zakelijke gasten diverse activiteiten aan in het gebied.

Oerrr speurtocht Victor Vos (Speurtocht van Natuurmonumenten): 

Victor Vos heeft enorme honger en gaat op zoek naar het grootste feestmaal dat hij in zijn territorium kan vinden. Ga mee op zijn zoektocht en ontdek wat zijn super maal wordt.

Bezoekerscentrum Posbank

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Visit Arnhem
  • Pim Nouwens
  • p.nouwens@rbtkan.nl
  • +31481366250
  • Dorpsstraat 14
  • 6660 AD Elst

Contact

Delen