Bezoekerscentrum

Veluwe Actief Arnhem

Vanuit onze Veluwe Actief vestigingen met verhuurpunten in Rheden, Eerbeek en Arnhem beleef je samen de leukste ervaringen op de mooiste plekken van de Veluwe. De elektrische VeluweScooter is erg populair en verhuren we vanuit 4 locaties op de Veluwe (www.veluwescooter.nl).

Al meer dan 30 jaar zijn we actief in de natuur en we geven graag tips over de highlights van de Veluwe.

We verhuren uiteenlopende (elektrische) vervoersmiddelen: van VeluweScooter tot step, tandems of E-MTB. We geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten. Ook bij Nijmegen Actief hebben we een verhuurpunt. Een gezinsuitje vanuit één van onze vestigingen is altijd een succes!

Met ons enthousiaste team organiseren we outdoor activiteiten voor groepen. Jouw uitje met familie, vrienden, vrijgezellen of vereniging wordt zeker een succes als je iets onderneemt bij Veluwe Actief! Kom wandelen met GPS, downhill steppen of stap met elkaar op de (elektrisch of niet) MTB, de routes zijn hier prachtig!

Teambuilding tijdens een uitje in een mooie omgeving is een doel waar we passende programma’s voor hebben. Je doet je team een plezier met een Veluwe Actief tocht, een TeamChallenge, of een verrassingstocht. We werken samen met uiteenlopende locaties rond de Veluwe en het Rijk van Nijmegen.

Veluwe Actief Arnhem

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Visit Arnhem
  • Pim Nouwens
  • p.nouwens@rbtkan.nl
  • +31481366250
  • Dorpsstraat 14
  • 6660 AD Elst

Contact

Delen