Overige buitensport, Sport/Outdoor, Actief en Sportief, Culinair

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. 

Dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon op een oud landgoed, bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan. Verhoogde afslagplaatsen, met een fraai uitzicht op datgene wat komen gaat, maken je golfronde op Het Rijk van Nunspeet tot een belevenis. Er kunnen drie verschillende 18-holes luscombinaties gespeeld worden. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat hun baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert. 


Restaurant
Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet je op het terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In het restaurant kun je terecht voor zowel lunch als diner.

Jouw event
Vier je event op een unieke locatie. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet biedt de perfecte omgeving voor jouw event. Ze beschikken over verschillende ruime zalen met een eigen terras. Bij hun vind je alle faciliteiten voor een warm welkom, inclusief ruime gratis parkeergelegenheid. Ze hebben de ruimte voor evenementen tot ca. 150 personen. We geven jou de mogelijkheid om de ruimte zo in te delen dat het perfect aansluit bij de grootte van de groep en de gelegenheid. Ook is er audiovisuele apparatuur beschikbaar. 

Gastvrij genieten

Bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop. Hun toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Van een hartelijke ontvangst tot een uitstekende service. Het event is geheel naar wens in te vullen. Geniet bij hun van heerlijke gerechten, met zorg bereid en indrukwekkend gepresenteerd. Of je nu kiest voor een uitgebreide kerstborrel of een informele nieuwjaarsreceptie, hun keuken verrast en verwent je gasten. Zij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Ook houden ze graag rekening met eventuele allergie- en dieetwensen.


Je bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet om te ervaren hoe gastvrij golf kan zijn!‘

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Praktische informatie

Contactgegevens

  • Stichting Nunspeet uit de Kunst
  • Yvonne Kruithof
  • promotie@nunspeetuitdekunst.nl
  • 0341-274747
  • https://nunspeetuitdekunst.nl/
  • Dorpsstraat 23
  • 8071 BW Nunspeet

Contact

Delen