Visit Oldebroek Express

Tijd voor een gratis rondrit met de Visit Oldebroek Express!

Deze zomer rijdt de duurzame trein, Visit Oldebroek Express weer een aantal leuke routes, waarbij er op diverse stops tijd is om ca 30 minuten rond te kijken. Ook brengt de Visit Oldebroek Express een bezoek aan de Hanzesteden Elburg (dinsdag en donderdag) en Hattem (vrijdag). Geef je op en maak kennis met Oldebroek en omgeving!   

Hoe opgeven?

Om mee te rijden met de Visit Oldebroek Express kun je je op te geven door:

  • aanmelding in de Landal App
  • aanmelding bij de receptie van Camping de Lijsterbes en Campertuin Veluwe Noord
  • gasten van overige verblijfsaccommodaties kunnen zich aanmelden door te bellen naar Landal Landgoed ’t Loo via tel. 0525 637 000

Routes en tijden

Bij de route Oldebroek (zaterdag) en Wezep (woensdag) worden 2 rondes gereden, eentje in de ochtend en eentje in de middag. Er wordt rekening is gehouden met 30 min stoptijd bij leuke attracties onderweg. Zo is er de tijd om bij Fruittuin Verbeek, Boerderijmuseum De Bovenstreek, Klompenwinkel Nagelhout en Gasterij de Zeven Heuvels rond te kijken en/of iets te nuttigen.

Bij de route Elburg (dinsdag en donderdag) zal de trein eerst langs de opstaphaltes van Campertuin Veluwe Noord en Camping de Lijsterbes gaan om gasten op te halen. Daarna zal de Express verder zal rijden naar Molen de Tijd en Elburg zelf. Ook in deze route zijn stoptijden opgenomen. De route Hattem (vrijdag) zal onder andere langs landgoed Molencaten, Hattem Centrum, Klompen winkel Nagelhout en Landgoed IJselvliedt gaan en er zal ook in het centrum van Hattem worden gestopt.

 

Benieuwd naar de routes? Download de IZI Travel app

Stap 1: Open de Applestore of Playstore

Stap 2: Vul in de zoekbalk IZI Travel in

Stap 3: Download de app

Stap 4: Open de app

Stap 5: Klik op ‘ik ga naar….’

Stap 6: Kies de gewenste route (Oldebroek/Wezep/Elburg/Hattem) en druk op zoeken

Stap 7: Open de route met de foto van de Visit Oldebroek Express

Stap 8: Klik op start route.

Op het beginscherm is de route met de verschillende stops zichtbaar. Kom je in de buurt van een stop, krijg je automatisch een beschrijving en/of een video met meer informatie.

Veel plezier!

Klik op de volgende afbeeldingen voor de routetijden:


Praktische informatie

Contactgegevens

Route Oldebroek: zaterdag

Route Wezep: woensdag

Route Elburg: dinsdag en donderdag

Route Hattem: vrijdag

Delen